Søg i denne blog

tirsdag den 18. september 2012

Glaskursus...jubiiii

D. 2. sept. var jeg på kunsthåndværkermarked i Aalborg - nærmere betegnet Huset i Hasserisgade. Et kultur hus, der bl.a. emmer af kreative værksteder. i mine unge dage sang jeg i kor hver mandag - der var torsdagstræf(er der stadig), med god musik og mad, julestue i december og kunstmarked i september. Lækre ting, jeg helt har glemt.
På markedet var der disse knapper lavet af glas....

 
 
Heldigvis holdes der "åbne værksteder", hvor udefra kommende kan blive introduceret til de forskellige værksteder. Så jeg har tilmeldt mig et introduktionskursus i at lave glasperler (med henblik på at lave knapper som ovenstående). Det koster kun 50,- kr. + materialer for 1 times undervisning - det er da billigt....kan næsten ikke vente :o)

søndag den 16. september 2012

Fødselsdagsgave...?

Her er en hurtig idé til en alt i en gave - til børn i fx. børnehaveklassen...

En dækkeserviet fra netto - en med bogstaver og en med tal. Pengene er tapet fast på bagsiden og hilsnen skrevet med samme farve tusch...

(Beklager, billederne vender hulter til bulter - jeg kan ikke vende dem..., håber, I kan se idéen alligevel)

Tilføj billedtekst



lørdag den 15. september 2012

LUKKET...!?

På vej hjem til Aalborg fra jubilæum i St. Merløse skulle jeg ENDELIG se denne butik LIVE. Jeg har handlet der online et par gange, men aldrig været forbi.
Vi kørte fra St. Merløse kl. 10.10, så det passede med tiden - de lukker først op kl. 11 om lørdagen.
Da jeg ankom til butikken kl. 11.04, skyndte jeg hen til døren. Der var dette skilt:
Arrrgggg.....

Heldigvis havde vi tid til at vente - og sikke et held. Det er en FANTASTISK butik. Alladins hule for folk, der gerne vil være kreative. Her er simpelthen alting. Stof, frottestof, bånd, knapper, perler både ægte, plastik og keramikperler. Derudover rigtig mange ting til maling, tegning og decoupage.
Jamen - jeg kan slet ikke beskrive, hvor fed den butik er!

Jeg fik købt disse skønne stoffer




Fantastiske - i utrolig god stand!
Jeg kunne have købt meget mere, men det krævede lidt mere tid

Hvis I er forbi Kbh. - Blegdamsvej - så kig ind. Det er en helt speciel butik med en MEGET sød indehaver.

Da jeg skulle gå gav hun mig disse stoffer ganske gratis :o)













OG det var DENNE BUTIK!

mandag den 10. september 2012

Superflot trøje..

Jeg har en meget sød kusine, som også sysler med mange kreative ting. En disciplin har dog en meget stor plads i hendes hjerte.

STRIK!

 
Alt, hvad der handler om strik på nogen måde - det fanger Ia. Hun har introduceret mig for Ravelry, som er et strikkesite for alle mulige strikkere, både nybegyndere og øvede. Dejlig site.
 
I lørdags blev hun færdig med denne lækre uld-cardigan i patentstrik med et twist. Ca. et halvt års tid undervejs med pause i sommer - det er simpelthen for varmt med uldstrik om sommeren....
 
Jeg synes, den er superflot - og lækre knapper giver bare en rigtig god finish :o)
 


 

søndag den 2. september 2012

Domino-poncho

Så er jeg igang - med min domino-poncho. Jeg synes, det trækker lidt rigeligt og er svær at få til at ligge rigtigt. Måske er jeg bare for utålmodig...? Farverne er jeg helt tilfreds med - må videre med farve 3.