Søg i denne blog

søndag den 25. oktober 2015

Fra yt til nyt.

Der er startet et nyt program på DR. Det handler om, personer, der laver yt-ting til seje nye ting, der sagtens kan bruges igen. En af personerne er Sanne fra butikken Re-use i Aalborg. En sej kvinde. OG super dygtig. En god portion nordjysk humor, har hun også. Og så er hun flittig, hårdtarbejdende og kreativ. En god kombination, når man forsøger sig som butiksindehaver. 

Det inspirerede mig til at få taget hul på nogle af de projekter, jeg har i kælderen. To t-shirts, der skulle laves om til puder.

Hundepuden er ca. 40x45 cm og er lavet af en gammel t-shirt, som min ældste ikke kunne gå i mere, da der var kommet nogle huller i. Lidt skæv blev den, men meget sød alligevel.Uglepuden er lavet af en sweatshirt fra en genbrugsbutik. Da jeg så trøjen, forelskede jeg mig i ugleprintet. Jeg har brugt en mørkebrun pipping. Puden måler ca. 33x33 cm.Alt i alt ret godt tilfreds med udfaldet og glæder mig til at følge fra yt til nyt. Måske får jeg nye idéer til nogle af de mange materialer, der ligger og venter..?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar