Søg i denne blog

mandag den 13. februar 2012

Mandrup Poulsen besøg - altid noget godt!

Sidste torsdag var jeg lige et hurtigt forbi Mandrup Poulsen. Jeg har desværre ikke været forbi i januar måned - måske skal jeg gøre det næste år. Jeg bliver altid i godt humør, når jeg ser alle de lækre ting ordnet i farver....uhm.
Denne gang fandt jeg også et par gode sager - og fik en lilla prikket plastikpose med :o)Et par lækre skeer og chip & dip skåle - perfekt til fredagsslik.Ville egentlig have købt nogle flere krus og tallerkener, men kunne ikke huske, hvilke jeg havde i forvejen. Derfor har jeg nu fotograferet alle mine melamin-ting - så kan jeg jo købe noget nyt næste gang.
Michael (en af ejerne) lokkede med, han havde 3 paller uudpakket Rice i kælderen....måske skal jeg forbi på torsdag igen...?

2 kommentarer:

  1. UUUH det ser så godt ud med alle de farver. Overvejer at investere i noget af det til mit sommerhus, da det vil passe super godt dernede. Er vild med de store tallerkner, man bliver helt glad i låget af farverne :)

    SvarSlet
  2. Ja, Helle - det er fantastisk med de store tallerkener. Vi startede med at bruge dem til grill på terrassen fordi, de ikke ville gå i stykker, hvis de røg på jorden. Nu bruger vi dem også til daglig indendørs fordi, de er vældig praktiske, når man kan lægge salat, pasta, kød og dressing på samme tallerken...
    Og farver - det trænger man også til i vinterhalvåret. Kan derfor kun anbefale Rice og Mandrup Poulsen :o)

    SvarSlet