Søg i denne blog

fredag den 11. juli 2014

Vibber, du er så narvåren....

Kender I udtrykket "narvåren"?

Det bruger min mand ofte om mig. Jeg tror, det betyder:"Du er så let at narre", men på en god måde. Altså, at jeg er lidt naiv og godtroende. Det er jeg også men ikke altid.

Nogle gange ved jeg godt, jeg burde lade være med at lade mig lokke. Men alligevel så fristes jeg over evne og lader mig lokke. Det er vel ikke at lade sig narre vel..?

I dag så jeg i Fakta en supersød rengøringstaske. En nuttet lille turkis plastik taske indeholdende turkise klude, skuresvampe og en børste med beholder til opvaskesæbe. Kun 49 kr.

Egentlig har jeg ikke brug for flere klude. Skuresvampene kunne jeg måske få brug for senere....men ikke lige nu. Børsten har jeg slet ikke brug for. Vi har nemlig en pumpe til opvaskesæbe installeret i vores køkkenvask. Så egentlig skulle jeg bare gå forbi den søde lille rengøringstaske.

Det kunne jeg bare ikke.....

For det første var den turkis - min yndlingsfarve. Hvis den havde været gul eller sort havde jeg ikke valgt den!
For det andet var det slet ikke rengøringstingene, der havde mit fokus. Det var tasken. Lækker lille, men ikke for lille, størrelse. Perfekt til strikketøj. Nem, let og også lidt fiks.

Derfor røg den i kurven og med hjem. Her blev kludene lagt i skabet, svampene i skuffen og børsten foræret til min brors kæreste.
Tilbage var tasken. Den passer perfekt til det hakke-eksperiment, jeg har gang i. Så nu er der mulighed for at få det færdigt....

SÅ måske er jeg narvåren engang imellem - men det er helt bevidst narvåren!
(og så er det vel ikke så slemt..?)

Er den ikke bare sød..?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar