Søg i denne blog

lørdag den 4. august 2012

SÅ heldigt!

Jeg har deltaget i mindst 100 give-aways - aldrig vundet.
Købt (megen) stof, når der pludselig var noget til salg - aldrig fået alt det, jeg havde ønsket, fordi andre var hurtigere end mig.
MEN...
Lige før vi tog på ferie, surfede jeg på nettet, mens jeg vaskede. Faktisk en helt formiddag, hvor jeg fik besøgt alle de hjemmesider, jeg har skrevet ned, jeg gerne ville prøve. OG se der...var jeg heldig.
Mia var bidt af opryningsfluen og satte x-antal kg. stof til salg. Det blev mig, der vandt retten fordi, jeg var først til at reagere! JUHU.

Da pakken kom, blev min mand lidt sur over, jeg havde bestilt et bålsted mere....det var bare kassen fra bålstedet...(så kan I få en fornemmelse af, hvor meget det fyldte).

Jeg skulle esværre direkte på ferie dagen efter, så jeg måtte bare lægge stoffet i kælderen. Mia havde ikke helt styr på, hvor meget stof der var - men det har jeg. Jeg har talt 76 forskellige stykker stof - det er helt vildt! Se bare her...

Store stykker - blå nuancer


Store stykker - gul/brun/grøn og lilla

Små stykker - i alle farver.
Noder til musiklæreren...
Jens Hansen...?


Nærbillede
Klovnestof.

9 kommentarer:

 1. Hold da op. Det er fedt. Så har du lidt at gå i gang med :-)

  SvarSlet
 2. skønne stoffer der har du været heldig :)

  SvarSlet
 3. Hold da så fast! Sikke en pakke. Det bliver godt at komme i gang med det. :)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg glæder mig - men samtidig går jeg også lidt i panik. Jeg vil helst gemme stofferne til, jeg finder det helt rigtigt projekt. Tænk, hvis jeg kom til at klippe noget forkert af de lækreste stoffer. Det ville da være brandærgeligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det kender jeg godt. Det har så også resulteret i at jeg har flere rigtig fine stoffer liggende på en hylde. Og det er jo også brandærgerligt. Altså et dilemma. :)

   Slet
  2. Godt at høre, jeg ikke er den eneste :o)

   Slet
 5. Sikke mange fine sager du laver- og det var nda vel nok en dejlig pakke du der fik fat i. Glæder mig til at følge din blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ellen Kathrine. Tak for de søde ord og velkommen til. Din blog er nu heller ikke tosset :o)

   Slet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet